HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Haemme Jyväskylän studiolle osa-aikaista studiotyöntekijää. Työ on kaksivuorotyötä ja se sisältää myös lauantaityötä. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus studiolla, ohjaus HYPOXI-laitteisiin, ajanvaraukset, yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä studion siisteydestä huolehtimista. Tehtävä sopii hyvin myös yrittäjälle/kevytyrittäjälle. Koulutamme työntekijän tehtävään, eli aiempaa HYPOXI-kokemusta ei edellytetä.
HYPOXI on kokonaisvaltainen tutkitusti tehokas hyvinvointia edistävä menetelmä, jossa yhdistyy liikunta, vaihteleva ilmanpaine ja ruokavalio. HYPOXI kohdentaa rasvanpolton vatsanseudulle ja alavartaloon. HYPOXIssa liikutaan HYPOXI-laitteissa. Kohdennetun rasvanpolton lisäksi HYPOXIa käytetään kuntoutuksessa esim. polvileikkauksen jälkeen ja urheilijat voivat käyttää HYPOXIa palautumisharjoitteluun. HYPOXI-studiolla asiakkaita ohjaa HYPOXI-ohjaaja.
HYPOXI Jyväskylä on toiminut paikkakunnalla 10 vuotta ja on toiminut nyt puoli vuotta uuden yrittäjän vetämänä. Studio sijaitsee keskustassa Yliopistonkadulla. Meillä jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja arvokkaasti. Studiolla vallitsee lämminhenkinen, kannustava ja positiivinen ilmapiiri.

Hakemamme henkilö on:

Palkkaus 12 € tunti + ilta- ja lauantailisä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Jos koet olevasi oikea henkilö työhön, lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi aikaisempi työkokemus ja koulutus. Lähetä hakemus osoitteen tuija.tikkala@taharonvoima.fi. Käytä sähköpostin otsikkona nimikettä ”HYPOXI-ohjaaja”. Lisätietoja antaa Tuija Tikkala, Taharon Voima Oy
Sähköpostiin voit halutessasi jättää myös soittopyynnön.