HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

HYPOXI® lyhyesti:

kevyt liikunta + vaihteleva ilmanpaine + rasvanpolttoa tukeva ruokavalio = tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu menetelmä

HYPOXI® on tutkitusti tehokas ja täysin luonnollinen menetelmä, jolla voidaan muuttaa kehon muotoa kohdennetun rasvanpolton ansiosta.

Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito puolestaan edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Samanaikainen matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa.

Miten HYPOXI® tuo parempia tuloksia kuin normaali liikunta ja laihduttaminen?

Normaalisti laihdutus kohdistuu suurimmaksi osaksi niihin kehonosiin, joissa on luontaisesti hyvä verenkierto. Tyypillisesti siis ylävartaloon, eikä keskivartaloon ja alavartaloon, johon rasvaa on eniten kertynyt.

Vyötärö, reidet ja pakarat pienentyvät vähemmän suhteessa ylävartaloon. HYPOXI:lla voi muokata mittasuhteita toivotunlaiseksi, kun rasvanpoltto kohdennetaan sinne, missä sitä eniten tarvitaan: lantiolle, vatsan seudulle ja reisiin.

Myös hormonaalista pintarasvaa, joka kertyy vyötärölle, on haasteellista laihduttaa tavanomaisen laihdutuksen avulla.

Lisäksi HYPOXI® vähentää tehokkaasti sisäelinrasvaa. Sisäelinrasvalla, eli viskeraalisella rasvalla, on havaittu merkittäviä yhteyksiä moniin elintapasairauksiin.

HYPOXIn hyötyjä

Katso HYPOXI® esittelyvideo:

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

HYPOXI on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä, jolla voidaan kohdentaa rasvanpoltto alavartaloon: vatsanalueelle, reisiin ja pakaroihin. HYPOXI polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja poistaa selluliittia. HYPOXI eroaa muista rasvanpoistohoidosta siinä, että se on täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä menetelmä. HYPOXI on myös tehokas palautusharjoittelu urheilusuorituksen jälkeen ja sitä käytetään myös osana fysioterapiaa. Lisäksi lipedeman hoidossa HYPOXI:lla saadaan erittäin hyviä tuloksia.

HYPOXI sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille , jotka pystyvät terveytensä puolesta kuntopyöräilemään kevyellä vastuksella. 

Lymfakierto tarkoittaa sitä, kun lymfa, eli  valkuaispitoinen kudosneste suodattuu verisuonista kudoksiin ja sieltä imusuonia pitkin imusolmukkeisiin ja lopulta takaisin laskimoverenkiertoon. HYPOXI® tuo tehokkaasti ja nopeasti helpostusta imunestekierron häiriöiden (lymfedeema ja lipadema) oireisiin.

Kyllä. HYPOXI on ainoa luonnollinen ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin, koska HYPOXIn avulla pystytään tehokkaasti polttamaan ihonalaista rasvaa. 

Tarvittavan HYPOXI-jakson pituus riippuu lähtötilanteesta. Siihen liittyviä tekijöitä ovat selluliitin laatu ja määrä, ikä, ihokudos sekä lihaksisto. Hoitojakson pituus on yleensä 4-10 viikkoa.