Miehillä rasva kertyy tyypillisesti keskivartalolle: vatsanseudulle, vyötärölle ja kylkiin. Noin 95 % miesten ylimääräisestä rasvakertymästä sijaitseekin juuri näillä alueilla. Vyötärölle kertyvä rasva on terveydelle haitallista, koska sitä varastoituu tyypillisesti myös sisäelinten ympärille sekä vatsaonteloon. Sisäelinrasva lisää sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän ja 2-tyypin diabeteksen riskiä. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan, rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta.

Lue lisää HYPOXIn käytöstä palautumiseen

Mies, heräsikö mielenkiintosi HYPOXIn hyödyistä? Varaa maksuton konsultaatiokäynti HYPOXI Jyväskylään! Käynnillä keskustelemme kattavasti HYPOXIn mahdollisuuksista ja kartoitamme tilanteesi sekä arvioimme, millainen HYPOXI-jakso sopisi juuri sinulle. Käynti sisältää myös HYPOXI-laitekokeilun. 

KYLLÄ! Vaikka HYPOXI on alun perin suunnattu naisille, sen periaatteet perustuvat kehon rasvanpolton ja verenkierron parantamiseen, joten siitä on ehdottomasti hyötyä myös miehille. HYPOXIn avulla miehet voivat vähentää kehon rasvaprosenttia, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä saavuttaa paremman fyysisen kunnon ja terveyden. Lisäksi HYPOXI voi auttaa miehiä parantamaa suorituskykyä urheilussa sekä lisäämään kestävyyttä ja voimaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että HYPOXIn tulokset ja vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti, joten hoito räätälöidäänkin aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. 

Toisin kuin perinteisessä kuntosaliharjoittelussa, HYPOXIssa keskitytään tiettyihin kohon osiin, joissa rasvanpolton parantaminen voi olla vaikeaa. HYPOXI on myös vähävaikutteisempi, mikä tekee siitä turvallisemman ja helpomman henkilöille, joilla on erityisiä terveysrajoituksia tai jotka eivät voi suorittaa raskasta fyysistä harjoittelua. HYPOXin ja kuntosalin yhdistäminen voi olla hyödyllistä saavuttaakseen maksimaalisen vaikutuksen kehon rasvanpolton ja kunnon parantamisessa. 

KYLLÄ! HYPOXIn tarkoituksena on auttaa polttamaan rasvaa tietyiltä alueilta, kuten vatsasta, lantiosta, reisistä ja takapuolesta. HYPOXI-laitteet stimuloivat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kohdennetusti tietyissä kehon osissa, mikä auttaa polttamaan rasvaa näiltä alueilta. 

HYPOXIn vaikutukset parantuvat, kun se yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Alkoholi ja tupakointi voivat hidastaa rasvanpolttoa ja heikentää aineenvaihduntaa, joten niiden välttäminen voi auttaa saavuttamaan parempia tuloksia HYPOXIssa. On myös tärkeää noudattaa studiossa tehtyä HYPOXI-suunnitelmaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.