HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Perinteinen laihdutus kohdistuu yleensä ylävartaloon sen hyvän verenkierron ansiosta. Alavartalo pienentyy vähemmän, joten kehon mittasuhteet eivät muutu. Vyötärölle kertyvää hormonaalista pintarasvaa on myös hankalampi laihduttaa tavanomaisin lahdutuskeinoin. HYPOXIn avulla rasvanpoltto on mahdollista kohdentaa halutuille alueille täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansiosta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle. HYPOXI-jaksojen rasvanpolttoa on aina hyvä tehostaa samanaikaisella painonpudotuksella esimerkiksi ruokavalion avulla, sekä lisätä vedenjuontia etenkin HYPOXI-päivinä. 
Kohdennettu rasvanpoltto keskivartaloon

Joillekin ylimääräinen rasva kertyy pääasiassa vyötärölle ja vatsan seudulle, mikä on yleistä varsinkin iän myötä. Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vaan myös terveysriski, koska niitä kertyy tyypillisesti myös sisäelinten ympärille sekä vatsaonteloon. Sisäelinrasva lisää riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, metabolisen oireyhtymään ja tyypin 2 diabetekseen. Vyötärölinjan tarkkailu on näin ollen hyödyllistä myös terveydellisistä syistä.

HYPOXI Vacunaut-laitteen avulla voidaan kohdistaa suurin osa rasvanpoltosta vatsan ja vyötärön seudulle. Liikuntamuoto Vacunaut-harjoituksessa on juoksumatolla kävelyä ilmatiiviissä puvussa, joka kohdentaa vaihtelevaa ilmanpainetta vatsanseudulle. Harjoitus kestää 30 minuuttia.

HYPOXI-Vacunaut-laite on kehitetty optimoimaan rasvanpoltto nimenomaan keskivartalon alueella. Laitteessa kävellään reippaasti 30 minuuttia käyttäen samalla ilmanpainetta vaihtelevaa asua. Mikäli kunto antaa myöden, laitteessa voi myös juosta. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta. Vacunaut-laite muokkaa keskivartaloa tehokkaasti ja tulokset ovat usein nopeasti näkyviä.

HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton toivotulle alueelle! 

Kohdennettu rasvanpoltto alavartaloon

Etenkin naisilla rasva kertyy tyypillisesti reisiin, lantioon sekä pakaroihin. Näiden alueiden verenkierto on usein heikentynyt, jonka vuoksi perinteinen laihduttaminen ei tehoa alavartalon rasvaan useinkaan toivotulla tehokkuudella.

HYPOXI-S120 ja HYPOXI-L250-laitteet kohdentavat rasvanpolton vyötäröstä alaspäin vähentää selluliittia. Liikuntamuoto laitteissa on kevyt kuntopyöräily ilmanpaineeltaan vaihtelevissa olosuhteissa. Pyöräily on kevyttä ja voit samalla esimerkiksi lukea lehteä. Yksi kerta kestää 30 minuuttia.

HYPOXin ansiosta myös ihon kimmoisuuden palauttaminen on mahdollista! 

Iho ja selluliitti

Iho on ihmisen suurin elin, mutta myös se tarvitsee harjoittelua pysyäkseen joustavana ja kauniina. Ihon kimmoisuus vähentyy niin iän myötä, kuin suuren kehomuutoksen, esimerkiksi raskauden ja synnytyksen tai painonpudotuksen jälkeen.

Ihoa voi harjoittaa tehokkaasti HYPOXI Dermology Comfort -laitteen (HDC:n) avulla. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon. HDC-laitteessa ylle puetaan puku, jonka ilmakuplat aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa vaihtelevan paineen avulla. Rentoutushoidon kesto on 20 minuuttia.

Usein HDC-laitetta käytetään alkulämmittelynä ja yhdistetään se muihin HYPOXI-harjoituksiin. Tämä yhdistelmä vähentää tehokkaasti selluliittia, kun alueiden pintaverenkierron parantamisen lisäksi saadaan aikaiseksi kohdennettua rasvanpolttoa ihonalaisiin rasvakudoksiin.

HDC-hoito lievittää tehokkaasti myös heikon tai trauman vaurioittaman imunestekierron (lymfakierron) aiheuttamia oireita.

Lue lisää HYPOXIsta ja lymfadeemasta

Kiinnostuitko kohdennetusta rasvanpoltosta HYPOXIn avulla? Varaa maksuton konsultaatiokäynti Jyväskylän HYPOXIin! Konsultaatiokäynnillä kerromme lisää kohdennetusta rasvanpoltosta ja HYPOXIn mahdollisuuksista, kartoitamme tilanteesi ja arvioimme, minkälainen HYPOXI-jakso sinulle parhaiten sopisi. Käynti sisältää myös HYPOXI-laitekokeilun. 

Kysymyksiä kohdennetusta rasvanpoltosta

KYLLÄ! HYPOXI on suunniteltu kohdistamaan rasvanpolttoa tiettyihin kehon osiin ja hoitoa käytetään usein juuri näiden ongelmalliseksi koettujen alueiden hoitamiseen. On kuitenkin tärkeää huomioida, että HYPOXI-hoitoa tulee täydentää tervellisellä ruokavaliolla. Ohjeet ruokavalioon saat HYPOXI-ohjaajaltasi. 

HYPOXI voi olla tehokas lisä dieettiin ja liikuntaan, mutta ei yksinään riitä korvaamaan niitä. HYPOXI-hoidon tehokkuus riippuu myös siitä, miten hyvin hoidon suorittaja noudattaa hoitoa ja yhdistää sen terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. HYPOXIn etuna on sen kohdennettu rasvanpoltto, joka voi auttaa polttamaan rasvaa tietyistä kehon osista. Lisäksi kiertävän veren määrä ja aineenvaihdunta yleensä lisääntyvät, mikä voi auttaa tehostamaan rasvanpolttoa. 

Tulosten näkeminen HYPOXI-hoidon jälkeen riippuu monesta tekijästä, kuten henkilön lähtötasosta ja elämäntavoista. Yleensä suositellaan 12-18 HYPOXI-hoitoa 2-3 kertaa viikossa, jotta tuloksia voisi nähdä selkeämmin, mutta ensimmäiset tulokset on huomattavissa usein jo neljässä viikossa.

KYLLÄ! HYPOXI-hoidon tarkoitus on auttaa vähentämään kehon rasvaprosenttia sekä parantamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. HYPOXIN avulla voi siis saavuttaa pysyviä tuloksia, mutta tulosten ylläpitäminen edellyttää elämäntapoja, joihin sisältyy terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta sekä riittävä lepo.