HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Ihon muhkurainen olemus, jota kutsutaan selluliitiksi, koostuu imunesteen ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvasoluista. Veri keskittyy useimmiten suuriin lihaksiin, mutta ympäröivässä kudoksessa verenkierto on heikko. Tästä johtuu rasvakertymät ja selluliitti ongelmakohdissa, kuten reisissä. Selluliittia voi olla kenellä tahansa ja sen esiintyvyys yleensä vähenee reilusti painonpudotuksen myötä, mutta näkyviä tuloksia on hyvin vaikea saada pelkällä liikunnalla. Kudosten heikon verenkierron vuoksi myös liikunnallisilla henkilöillä voi esiintyä selluliittia, varsinkin jos liikunnan aikana muodostuu paljon L-maitohappoa.

Passiiviset hoidot (esim. hieronta, voiteet, infrapuna, tms.) parantavat usein hetkellisesti ihon ulkonäköä, koska ne ovat nestettä poistavia, mutta ne eivät sellaisenaan poista selluliittia pitkäkestoisesti.

HYPOXI on ainoa luonnollinen ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin, koska HYPOXIn avulla pystytään tehokkaasti polttamaan ihonalaista rasvaa. Verenkierto ja aineenvaihdunta ongelma-alueella vilkastuvat, mikä parantaa hapen, ravintoaineiden ja rasvahappojen kulkeutumista alueelle sekä kuona-aineiden poistumista. Tämän seurauksena selluliitti vähenee. Tasaisen ja pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että keho polttaa rasvaa ja että samalla kehon oma luonnollinen verenkierto paranee hoidettavalla alueella.

Tarvittavan HYPOXI-jakson pituus riippuu lähtötilanteesta: selluliitin laadusta ja määrästä, ihokudoksesta sekä lihaksistosta. Ikä vaikuttaa myös olennaisesti siihen, kuinka nopeasti selluliitti vähenee. Hoitojakson pituus on yleensä 4-10 viikkoa.

Selluliitti vähenee 6-8 viikon HYPOXI-jakson aikana keskimäärin yhden asteen lääketieteellisellä asteikolla! 

HYPOXI on ainoa ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin! 

HYPOXI kohdistettu rasvanpoltto
Kiinnostuitko HYPOXIn käyttämisestä selluliitin poistossa? Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Jyväskylän HYPOXIin! Käynnillä kerromme lisää selluliitin poistosta ja HYPOXIn mahdollisuuksista sekä kartoitamme tilanteesi ja pääset testaamaan HYPOXI-laitetta. Konsultaatiossa teemme myös arvion, millainen HYPOXI-jakso sopisi parhaiten juuri sinun tilanteeseesi. 

Kysymyksiä selluliitin poistosta:

KYLLÄ! Selluliitti on tila, jossa rasva- ja sidekudokset painuvat yhteen, mikä aiheuttaa ihon kuoppaisuuden ja epätasaisuuden. HYPOXI auttaa parantamaan verenkiertoa ja hapen saantia hoitoalueelle sekä lisää nesteiden poistoa, mikä auttaa polttamaan rasvaa ja kiinteyttämään kehon kudoksia, eli poistamaan selluliittia. Lisäksi HYPOXI auttaa parantamaan ihon elastisuutta. 

Tarvittavien hoitokertojen määrä riippuu yksilöllisistä tekijöistä, kuten selluliitin vakavuudesta, hoidettavasta kehon osasta, henkilön yleisestä terveydentilasta ja elämäntavoista. Yleensä selluliitin poistoon suositellaan vähintään 12 HYPOXI-käyntiä, mutta joissakin tapauksissa voi tarvita jopa 20–30 hoitokertaa. 

HYPOXI on suunniteltu vähentämään rasvan kertymistä ja selluliittia erityisesti tiettyjen kehon osien, kuten reisien ja pakaroiden alueella, joissa selluliitin esiintyvyys on yleisintä. Selluliitti saattaa olla vaikeampaa poistaa esimerkiksi vatsan alueelta, koska siellä oleva rasva on yleensä tiheämpää kuin vaikkapa reiden tai pakaran alueella oleva rasva. 

Selluliitin poistamisen tehokkuus riippuu yksilöllisistä tekijöistä, kuten selluliitin määrästä ja laajuudesta, kehon koostumuksesta ja elämäntavoista. Selluliitti on monimutkainen tila ja sen poistaminen vaatii usein monialaista lähestymistapaa. HYPOXI-hoidot auttavat vähentämään selluliitin näkyvyyttä, mutta joskus niiden yhdistäminen terveellisiin elämäntapoihin sekä muihin hoitokeinoihin, kuten hierontaan ja voiteisiin, voi olla tehokkainta selluliitin poistossa.