HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Mitä ovat lymfedeema ja lipadema?

Lymfedeemalla tarkoitetaan kroonista imunestekierron häiriötä, joka ensimmäisenä oireena aiheuttaa turvotusta. Pitkittyneenä lymfedeema aiheuttaa myös ihon paksuuntumista, särkyä ja lisää tulehdusalttiutta. Lipadema taas on oireyhtymä, joka aiheuttaa rasvakertymiä, painetta, kosketusherkkyyttä ja särkyä sekä ihon epätasaisuutta pääasiassa raajoihin. Lipadema on krooninen sairaus, joka hankaloittaa elämää monilla osa-alueilla. Lipademan ja lymfedeeman yhdistelmää kutsutaan lipo-lymfadeemaksi.

HYPOXIssa yhdistyy kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Ylipaine parantaa imunestekiertoa, paine aktivoi nestekiertoa. Yhdistelmä vähentää tehokkaasti turvotusta, helpottaa kipuja ja parantaa merkittävästi elämänlaatua! 

HYPOXI lymfedeeman hoidossa

HYPOXI yhdistää kevyen liikunnan ja vaihtelevan ilmanpaineen, jonka ansiosta se parantaa verenkiertoa ja aktivoi imunestekiertoa. Ylipaineessa keho on tuettu, mikä edesauttaa nestekiertoa, kun taas alipaineessa verenkierto parantuu. Tämä yhdistelmä vähentää tehokkaasti turvotusta. Kokemuksemme mukaan suurin osa lymfedeemapotilaista saa välitöntä apua oireisiinsa käyttäessään HYPOXI:a – oireet helpottavat jo muutamassa tunnissa. Pidemmällä aikavälillä kipu vähenee ja iho tuntuu pehmeämmältä. Tulosten kesto ja oireiden helpottaminen riippuu potilaan tilanteesta sekä lymfedeeman syistä. Suositeltavaa on käyttää HYPOXI:a jaksona, jonka jälkeen ylläpitohoitona esimerkiksi kerran viikossa. HYPOXI ei paranna lymfedeemaa tai poista sen syitä, mutta se vähentää merkittävästi oireita, parantaa elämänlaatua ja motivoi asiakkaita aktiivisempaan elämään, joka myös auttaa vähentämään oireita ja ylläpitämään tuloksia.

HYPOXI lipademan hoidossa

Potilailla, joilla on lipadema, alavartalon verenkierto kudoksessa on yleisesti heikko. Jos myös lymfakierto on heikentynyt, ilmenee ns. lipo-lymfadeema. HYPOXI parantaa alavartalon verenkiertoa vaihtelevan ilmanpaineen avulla, jonka ansiosta aineenvaihdunta alueella paranee ja rasvanpoltto kudoksessa kiihtyy. HYPOXI myös parantaa lymfakiertoa, jolloin turvotus vähenee. Kokemusten perusteella HYPOXI on tehokas pienentämään alaraajojen ympärysmittaa, tasoittamaan ihon rakennetta, vähentämään alaraajojen kosketusarkuutta ja särkyjä. Koska HYPOXI yhdistää alipainehoidon ja liikunnan, painonpudotuksessa alaraajoissa on antanut positiivisia asiakaskokemuksia niin hyvien tulosten, kuin niiden ylläpitämisen näkökulmasta. Lähes kaikille lipademadiagnoosin saaneille HYPOXI on tuonut helpotusta jollain tavalla. Tulokset ja hoidon kesto riippuu asiakkaan tilanteesta, iästä, hormonitasosta, oireista sekä yksinkertaisesti siitä, missä vaiheessa lipadeema on. HYPOXI-ohjaaja tekee aina yksilöllisen hoitosuosituksen asiakkaalle ja hoito räätälöidään myös paineenvaihtelun ja voimakkuuden osalta.

Hyvä tietää

Lymfedeema ja lipadema todetaan aina lääkärin diagnoosilla. Ihon muhkurainen olemus voi olla myös tavallista selluliittia, joka voi aiheuttaa päänvaivaa kenellä tahansa. HYPOXIlla on mahdollista saada loistavia tuloksia myös niin selluliitin kanssa, kuin ihon kimmoisuuden palauttamisessa. Lue lisää HYPOXIsta selluliitin poistossa.

HYPOXI aktivoi tehokkaasti nestekiertoa, parantaa verenkiertoa alavartalossa sekä vähentää tehokkaasti ja nopeasti turvotusta helpottaen lymfajärjestelmän toimintahäiriöiden oireita! 

Jos sinulla on todettu lymfajärjestelmän toimintahäiriö, sinun kannattaa ottaa selvää, olisiko HYPOXIsta apua oireidesi hoitoon ja näin elämänlaatusi parantamiseen. Varaa maksuton konsultaatiokäynti HYPOXI-studioomme Jyväskylään! Käynnillä kartoitamme tilannettasi keskustelemalla HYPOXIn imunestekiertoon liittyvistä vaikutuksista. Käynti sisältää myös HYPOXI-laitekokeilun. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Lymfaterapia keskittyy manuaaliseen imunesteiden siirtoon hieronnan avulla, kun taas kompressiohoidot käyttävät painetta vähentämään turvotusta ja parantamaan verenkiertoa. HYPOXI sen sijaan pyrkii stimuloimaan imusuonistoa ja verenkiertoa, mikä auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita kehosta vähentäen turvotusta ja tulehdusta. Lisäksi HYPOXI auttaa polttamaan rasvaa ongelma-alueilta, kuten reisistä ja vatsasta, mikä parantaa lymfaattista virtausta. 

Kyllä! HYPOXIn avulla ilmanpaineen vaihtelut ja kevyt harjoittelu stimuloivat lymfajärjestelmää, mikä edistää nesteen poistumista kehosta ja auttaa vähentämään turvotusta. Tämä helpottaa paineentunnetta ja auttaa turvotuksen aiheuttamiin kiputiloihin. 

Kyllä! HYPOXIn avulla ilmanpaineen vaihtelu ja kevyt harjoittelu stimuloivat lymfajärjestelmää ja edistää nesteen poistumista kehosta, mikä auttaa vähentämään turvotusta ja edistää lymfajärjestelmän toimintaa. Lymfedeema ja lipadema ovat sairauksia, jotka liittyvät lymfajärjestelmän toimintahäiriöihin, ja niiden hoitoon tarvitaan usein monipuolista hoitosuunnitelmaa.  

Tarvittava HYPOXI-jakson pituus voi vaihdella yksilöllisesti, sillä hoidon kesto ja tarvittavien hoitokertojen määrä riippuvat asiakkaan tilanteesta ja siitä, miten hyvin hoidon vaikutus näkyy. Yleisesti ottaen tuloksien näkemiseksi suositellaan usein vähintään 12-18 hoitokertaa, jotka suoritetaan useiden viikkojen aikana.

HYPOXI-jakson tehokkuus ja tulosten kesto riippuvat monista tekijöistä, kuten lymfedeeman tai lipademan vaikeusasteesta, asiakkaan yleisestä terveydestä ja elämäntavoista. On tärkeää muistaa, että HYPOXI ei ole parannuskeino näille tiloille, mutta se auttaa vähentämään oireita ja parantamaan elämänlaatua merkittävästi.