HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

HYPOXIlla voidaan tehdä tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainottaa hermoston toimintaa. Tämän ansiosta palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin, jolloin treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

Palautusmielessä HYPOXIssa ei tarvitse käydä kuurina, vaan treenata voi tarpeen mukaan. Harjoitus on vastukseltaan kevyempi kuin normaali HYPOXI-harjoitus ja tehdään HYPOXI S120-laitteella.

HYPOXI on erittäin tehokas palautusharjoituksen muoto rankkojen urheilusuoritusten jälkeen.

Maastopyöräilyn viisinkertainen Suomen mestari Henri “Henkka” Ojala lähti alunperin kokeilemaan HYPOXIa sattuman kautta saadessaan kuuden kerran HYPOXIjakson palkintona. Pian hän yllättyi, kuinka paljon HYPOXI auttoi jopa hermotuksen palautumiseen. Henkka kokee, että jaksottaminen tuo enemmän hyötyä, kuin yksittäiset HYPOXI-palautumistreenit. Hän käyttää HYPOXIa tehokkaampaan palautumiseen sekä kisoihin valmistautuessa, että niiden jälkeen.

HYPOXI tarjoaa tehokkaan tavan palautua liikunnasta. Palautumisharjoituksessa yhdistetään kevyt harjoittelu ja vaihteleva ilmanpaine, mikä lisää verenkiertoa, auttaa poistamaan maitohappoa, edistää imusuoniston toimintaa sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. 

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan HYPOXIa palautumisessa, varaa maksuton käynti Jyväskylän studioomme. Konsultaatiokäynnillä pääset juttelemaan kattavasti HYPOXIn käytöstä palautumisharjoituksessa, kartoittamaan juuri sinun tilannettasi, sekä testaamaan HYPOXI-laitetta. 

Usein kysyttyä HYPOXI-palautustreeneistä:

HYPOXI auttaa kehoa palautumaan nopeasti urheilusuosituksen jälkeen. Tämä mahdollistaa tehokkaammat treenit ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Palautumismielessä HYPOXIa voi käyttää yksittäisissä palautustreeneissä, eikä pidempää hoitojaksoa tarvita. HYPOXI-studiolta on hyvä varmistaa etukäteen, että he vastaanottavat asiakkaita myös palautustarkoituksessa. 

HYPOXI-hoidolla voidaan toteuttaa tehokas lihasten palauttava harjoitus, joka yhdistää kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen. Tämä yhdistelmä edistää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, parantaa imusuoniston toimintaa ja tasapainottaa hermoston toimintaa säätelemällä sympaattista ja parasympaattista hermostoa. HYPOXI voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja lisäämään hapen saantia kehossa, mikä voi auttaa parantamaan yleistä hyvinvointia ja palautumista liikuntasuorituksen jälkeen. 

HYPOXI on erinomainen apu tavalliselle kuntoilijalle, jos esimerkiksi harjoittelee pitkänmatkan juoksu- tai pyöräilytapahtumaa varten. HYPOXI on käytössä myös useilla olympia-tason joukkueilla sekä yksittäisillä huippu-urheilijoilla.