HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä HYPOXIsta:

HYPOXI on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä, jolla voidaan kohdentaa rasvanpoltto alavartaloon: vatsanalueelle, reisiin ja pakaroihin. HYPOXI polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja poistaa selluliittia. HYPOXI eroaa muista rasvanpoistohoidosta siinä, että se on täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä menetelmä. HYPOXI on myös tehokas palautusharjoittelu urheilusuorituksen jälkeen ja sitä käytetään myös osana fysioterapiaa. Lisäksi lipedeman hoidossa HYPOXI:lla saadaan erittäin hyviä tuloksia.

HYPOXI sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille , jotka pystyvät terveytensä puolesta kuntopyöräilemään kevyellä vastuksella. 

Lymfakierto tarkoittaa sitä, kun lymfa, eli  valkuaispitoinen kudosneste suodattuu verisuonista kudoksiin ja sieltä imusuonia pitkin imusolmukkeisiin ja lopulta takaisin laskimoverenkiertoon. HYPOXI® tuo tehokkaasti ja nopeasti helpostusta imunestekierron häiriöiden (lymfedeema ja lipadema) oireisiin.

Kyllä. HYPOXI on ainoa luonnollinen ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin, koska HYPOXIn avulla pystytään tehokkaasti polttamaan ihonalaista rasvaa. 

Tarvittavan HYPOXI-jakson pituus riippuu lähtötilanteesta. Siihen liittyviä tekijöitä ovat selluliitin laatu ja määrä, ikä, ihokudos sekä lihaksisto. Hoitojakson pituus on yleensä 4-10 viikkoa. 

Jo ensimmäisen HYPOXI-kerran jälkeen voit huomata, että verenkierto ja nestekierto vilkastuvat. Ensimmäiset muutokset ihossa ja mitoissa voivat näkyä jo muutaman kerran jälkeen. Selkeästi näkyviä ja mitattavia tuloksia saa yleisesti noin neljässä viikossa. Silloin tulokset huomaa selvästi myös vaatteissa. 

HYPOXI:lla laihdutettavan alueen ympärysmitta pienenee kolme kertaa tehokkaammin kuin tavallisen liikunnan tai laihdutuksen yhdistelmällä. Suurin osa asiakkaista saavuttaa haluamansa tulokset 1-3 kuukauden aikana, joka vastaa 12-36 käyntikerran jaksoa. Viidessä viikossa on mahdollista pienentyä yhden vaatekoon verran ongelmakohdasta. Parhaat tulokset saa kun tukee jaksoa 2-3 kg painonpudotuksella, jolloin suurin osa tästä painonpudotuksesta kohdistuu ongelmakohtaan.

HYPOXI polttaa rasvaa, jolloin tulokset ovat pitkäkestoisia. Tulokset eivät perustu nesteen vähenemiseen eikä niissä ole kyse mistään pikadieettien jo-jo efektistä.

Miehillä rasvanpoltto kohdistuu HYPOXIn avulla noin 80% vyötärönseudulle ja kylkiin. HYPOXI tuo erittäin tehokasta apua keskivartalon muokkaukseen.

Parhaat tulokset saat käydessäsi HYPOXIssa säännöllisesti kolme kertaa viikossa. HYPOXIssa käydään jaksoittain. Lyhin hoitojakso on 12 kertaa, eli noin 4 viikkoa. Yleensä suosittelemme 4-8 viikon jaksoa.

Usein ongelma-alueemme ylimääräinen rasva on kertynyt hiljalleen useiden vuosien aikana. Lopetettuasi HYPOXIn sinun on helppo ylläpitää tuloksia. Ongelma-alueen verenkierto ja aineenvaihdunta toimivat paremmin. Voit ylläpitää saavuttamiasi tuloksia syömällä terveellisesti ja huolehtimalla riittävästä liikunnasta. Voit myös käydä HYPOXI-ylläpitohoidossa, harjoittelemalla esimerkiksi kerran viikossa muutaman kuukauden ajan. Tämä auttaa sinua ylläpitämään saavuttamasi tulokset.

Vaihtoehtoisesti suosittelemme, että ylläpidät ruokavaliolla ja liikunnalla ja käyt tarvittaessa uuden intensiivijakson myöhemmin.

Urheilua ja raskasta liikuntaa tulee välttää niinä päivinä, jolloin käyt HYPOXIssa. Muina päivinä voit harrastaa liikuntaa normaalisti. Eli käydessäsi HYPOXIssa kolme kertaa viikossa, voit urheilla normaalisti neljästi viikossa. Älä kuitenkaan lisää tuntuvasti raskasta liikuntaa HYPOXI-jakson aikana, ettei keho ylirasitu ja rasva-aineenvaihdunta heikkene. Myös nestettä kertyy tällöin elimistöön. Voit tietysti harrastaa kevyttä liikuntaa niinä päivinä, jolloin et käy HYPOXIssa.

HYPOXI HDC:ssa tarvitset löysät verryttelyhousut tai vastaavat pitkät housut ja pitkähihaisen t-paidan. Tarvitset myös sukat jalkaan. Jalkineita ei tarvita.

L250 ja S120- harjoitteluun tulee pukeutua esimerkiksi löysiin verryttelyhousuihin ja pitkähihaiseen ohueen paitaan. Lenkkitossut tai muut vastaavat sisätossut soveltuvat hyvin jalkineiksi, mutta voit myös harjoitella ilman jalkineita.

Vacunaut-harjoitteluun tarvitset lenkkitossut tai muut vastaavat tossut, jotka soveltuvat reippaaseen kävelyyn. Saat harjoituksen ajaksi studiolta Vacunaut-puvun alle puettavan alusasun käyttöösi. Ota mukaan vaihtoalusvaatteet. Naisille suosittelemme tummia rintaliivejä. 

HYPOXI ei sovellu lapsille ellei heillä ole merkittävää ylipainoa. HYPOXI-harjoittelu ei sovellu myöskään alipainoisille, koska laitteissa liikkuminen laihduttaa.

Jos sinulla on esimerkiksi sydänsairaus tai korkea hoitamaton verenpaine, sinun tulee varmistaa lääkäriltäsi, että saat harrastaa kevyttä kuntopyöräilyä.

HYPOXI ei sovellu raskaana oleville. HYPOXI ei toimi raskaana ollessa, koska sikiö tarvitsee paljon verta. Raskausaikana ei ole tarkoitus pudottaa painoa. Raskauden jälkeen HYPOXI auttaa tehokkaasti kehoa palautumaan.

HYPOXI ei sovellu myöskään aktiivista syöpää sairastaville.

Voit aloittaa HYPOXIn noin 6 viikon jälkeen normaalista synnytyksestä, jos voit hyvin ja pystyt istumaan sekä lääkärisi on antanut luvan harjoitella kuntopyörällä. Keisarinleikkauksen jälkeen HYPOXIn voi aloittaa noin 2 kuukauden kuluttua, jos lääkärisi on antanut luvan kevyeen kuntopyöräharjoitteluun. Suosittelemme, että odotat 3-4 kuukautta synnytyksestä, silloin kehosi on palautunut ja on edelleen hyvin vastaanottavainen muutoksille, joka nopeuttaa tulosten saantia.

HYPOXI:lla ei ole negatiivisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. Päinvastoin, HYPOXI on kevyttä liikuntaa, joka tekee pelkästään hyvää. HYPOXI-laitteissa käytettävä paine vastaa teholtaan luonnollista ilmanpainetta esimerkiksi vuorilla (noin 1600 metrin korkeudella) tai veden alla (noin 1.6 metrin syvyydellä).

HYPOXI on erinomainen kuntoutusmuoto leikkauksen jälkeen. HYPOXI parantaa verenkiertoa leikatulla alueella ja nopeuttaa paranemista. HYPOXIssa polviin ja niveliin ei kohdistu kovaa painetta. Rasvanpolton optimoimiseksi leikattu alue ei saisi olla tulehdustilassa eikä sinulla tulisi olla kovia särkyjä. Jos lääkärisi on suositellut sinulle kevyttä kuntopyöräilyä kuntoutukseen, voit tulla HYPOXIin.

Kannattaa mainita mahdollisesta leikkauksesta tai liikuntaesteestä ajanvarauksen yhteydessä.

varaa aika maksuttomaan konsultaatioon