HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

HYPOXI-yrittäjä Miia Nippalan tarina:

Miten päädyin HYPOXI-yrittäjäksi?

Olen lähtöisin Savosta ja työskentelin noin 20 vuotta sote-alalla enimmäkseen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa eri erikoisaloilla. Muutettuani Pirkanmaalle vuonna 2019 toimin pari vuotta perhetukikeskuksen johtajana lastensuojelussa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja-kätilö ja lisäksi olen valmistunut sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja kehittämisen (YAMK)- tutkinnosta. Tällä hetkellä opiskelen työni ohessa digimarkkinointia ja toimin myös hakukoneoptimointia tekevässä perheyrityksessä. Viime vuosina tekemäni esihenkilötyö on ollut pitkälti hallinnollista päätetyöskentelyä, mutta ihmisten hyvinvointi ja asiakaskohtaamiset ovat aina olleet minulle tärkeitä. HYPOXI®-yrittäjänä saan toteuttaa minulle tärkeää ihmisten kohtaamista ja auttamista, sekä samalla vastata laaja-alaisemmin yrityksen toiminnasta ja organisoinnista. Hypoxiin olen käynyt valmentavat koulutuspäivät sekä teoriaopintoja, ja menetelmä on tuttu myös oman kokemukseni kautta. 

Hyvät tulokset asiakkaana innosti yrittäjäksi 

Olen kuullut Hypoxista ensimmäisen kerran reilut 10 vuotta sitten. Näin TV-ohjelmasta kuinka Hypoxia käytetään ja miten se vaikuttaa. Kiinnostuin siitä heti, mutta omalla paikkakunnalla ei ollut Hypoxi-studiota, jotta olisin voinut testata menetelmää. Myöhemmin silloiseen kotikaupunkiini Kuopioon tuli Hypoxi-studio ja kävin ensin ilmaisella konsultaatiokäynnillä. Ihastuin menetelmään heti ensimmäisen kerran jälkeen. Alle tunnissa sain sekä rentoutusta, että kevyttä liikuntaa, joka oli kuitenkin erittäin tehokasta kohdistaen rasvanpolton juuri niille ongelma-alueille, mitä itse toivoin. Kävin Hypoxissa 12 kerran yhdistelmähoitojakson ja sain aivan huikeita tuloksia! Iho kiinteytyi ja silottui, painoa tippui useampi kilo ja ennen kaikkea senttejä lähti useita kymmeniä joka puolelta kehoa! Elin kiireistä lapsiperheen arkea ja työkin vei ison osan ajastani. Hypoxi mahdollisti sen, että sain tehtyä tehokkaan treenin alle tunnissa. Samalla sain lepohetken, kun rentouduin ennen pyörällä polkemista 20 minuuttia HDC-pedillä, joka toimii tehokkaana alkulämmittelynä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaen samalla kuona-aineita ja nestettä. Muutamaa vuotta myöhemmin kävin toisen Hypoxi-jakson ja silloin syntyi haave, voisiko minulla olla joku päivä oma Hypoxi-studio. Ajatus on hautunut takaraivossa muutamia vuosia ja viime marraskuussa aloimme suunnitella sen perustamista. Valmisteluita tehtiin siis useampi kuukausi ja näin unelma omasta studiosta vihdoin toteutui. 

Kaksi studiota 

Hypoxi-studioita löytyy valtakunnallisesti jo useita kymmeniä. Lähdin rohkeasti kokeilemaan Hypoxia pienemmällä paikkakunnalla Orivedellä. Pian Oriveden studion perustamisen jälkeen kuulin, että Jyväskylän studio etsii uutta omistajaa ja ihastuin ajatukseen kahdesta studiosta. Jyväskylässä on ollut Hypoxi-studio jo kymmenisen vuotta ja siellä on vakiintunutta asiakaskuntaa. Tavoitteenani on uudistaa, kehittää ja kasvattaa Jyväskylän Hypoxin toimintaa ja samalla panostaa molempien studioiden palveluun ja tunnelmaan. Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatiokäyntiin, jolloin pääset testaamaan Hypoxia, tutustumaan ihanaan studioomme ja kuulet lisää siitä, mitä Hypoxi voi sinulle tarjota. Studiolla on rento, lämmin ja ystävällinen palvelu. Pyrimme joustamaan ajanvarauksissa mahdollisuuksien mukaan.  Olette lämpimästi tervetulleita! 

 

Miia Nippala Hypoxi Orivesi

Miia Nippala